Uutuudet1

YHDISTÄ LANKAPUHELIN  JA KÄNNYKKÄ SAMAKSI PUHELIMEKSI

Tässä ratkaisussa hyödynnämme uusinta voip- ja mobiilitekniikkaa. Tällöin voitte pitää vanhat puhelinnumeronne sekä lanka- että mobiilinumerot, ja käyttää yhteydenpitoon kännyköitä.

Ulospäin soitettaessa voitte valita, näkeekö soitonsaaja lankanumeron vai mobiilinumeron.
Sisääntuleva puhelu tulee kännykkään kuten tulisi puhelinkeskuksen alanumeroon.

Jos käytössänne on pöytäpuhelimia, voidaan tuleva puhelu laittaa soimaan sekä pöytäpuhelimessa että mobiilipuhelimessa ja voitte itse valita kumpaan vastaatte.

Android + CallOpti1

Ulospäin soitettaessa voit valita suorasoiton DC, eli käyttää normaalisti mobiiliyhteyttä, takaisinsoiton CB, jolloin kännykkä ottaa yhteyttä vaihteeseen, joka soittaa automaattisesti takaisin, ja yhdistää haluttuun numeroon tai  soiton keskuksen kautta CT, jossa kännykkä soittaa vaihteen läpi, jolloin soiton saaja näkee vaihteen alanumeron. Sovelluksessa on panostettu käyttäjäystävälliseen graafiseen käyttöliittymään, eikä käyttäjän tarvitse opetella ulkoa enää monimutkaisia ​​koodeja, joissa vilisee tähtiä ja neliöitä.
Mobiili clienin käyttäjä voi käyttää yhtä numeroa, soittipa hän kiinteän verkon numerosta, soft-phonilla tai kännykästä

Säästöä puhelinlaskuissa

Voit säästää huomattavia summia puhelinlaskuissasi soittaessasi ulkomaille ja ulkomailla.

Käyttäessäsi CT (call through) soittoa, puhelut kulkevat Voip-keskuksen kautta, jolloin puhelunhinta muodostuu edulliseksi. Ja jos soitat ulkomailta, kannattaa käyttää CB (call back) soittoa, jolloin kännykkäsi soittaa ensin omaan voip-keskukseesi ja keskus soittaa automaattisesti takaisin ja yhdistää edelleen automaattisesti haluttuun numeroon puhelusi. Tällöin kulut jäävät murto-osaan verrattuna tavanomaiseen ulkomailta soittamiseen.

 Joustavasti yhteensopiva
Mobile Client  toimii, olipa kännykkäsi käyttöjärjestelmä Android, iPhone, Symbian S60, Blackberry tai Windows Mobil.